Protest la Ambulanța Ialomița

Peste 20 de asistenți medicali de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița au protestat în curtea instituției (4 MAI 2018). Salvatorii de vieți reclamă discrepanțele salariale apărute ca urmare a noului regulament de sporuri și cer ierarhizarea corectă a salariilor. Ei spun că, în urma aplicării legii salariale, veniturile lor au scăzut și au ajuns să primească aceeași leafă cu a unui ambulanțier sau șofer de autosanitară.

Asistenții medicali au venit de acasă pentru a lua parte la protest și pentru a transmite guvernanților mesajul cu revendicările lor.

Angajații sunt nemulțumiți și de starea parcului de ambulanțe, dar și de deficitul de personal din sistem. Sindicaliștii amenință că în cazul în care guvernul nu le va soluționa revendicările, vor recurge și la alte forme de protest, mergând până la oprirea lucrului.

Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>