Fetiță și bunică, omorâte pe trotuar

O fetiță de 8 ani și bunica acesteia au fost omorâte de un șofer spaniol beat. O a treia victimă, un bărbat de 52 de ani a fost transportat în stare gravă la spital. Accidentul a avut loc în localitatea Stelnica. Copila era crescută de bunica sa și în seara tragediei, cele două se întorceau acasă după o vizită la tatăl micuței. Ele au fost lovite în plin, în timp se aflau pe trotuar, de un autoturism scăpat de sub control. La volan se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani din Spania, stabilit de ceva vreme la Bordușani. Șoferul, care consumase băuturi alcoolice, mergea la o nuntă la Fetești. Fetița și bunica ei n-au avut nicio șansă de supraviețuire (7 MAI 2018).

Martorii susțin că șoferul a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de oameni până la sosirea echipajelor de poliție.

Fetița era elevă în clasa a doua și avea numai note foarte bune la școală.

Pe numele șoferului spaniol a fost deschis un dosar penal. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru că provin dintr-o familie nevoiașă, fetița și bunica ei vor fi înmormântate cu banii adunați de la oamenii din sat.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>