Chef de zile mari la Ciochina

A fost petrecere mare la Ciochina. Sătenii au sărbătorit prima ediție a zilei comunei. Muzica a răsunat în tot satul, iar oamenii au încins dansul pe iarbă. Micii și berea au completat distracția. În mijlocul horelor s-a prins și primarul, care a ținut ritmul minute în șir (13 MAI 2018).

Edilii au oferit diplome cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Pentru că localitatea Ciochina este renumită pentru poreclele pe care le au oamenii, edilii i-au strigat pe scenă și după porecle.

La sărbătoarea comunei au fost premiați și elevii merituoși ai localității, sportivii performeri și cadrele didactice. Tot acum a fost acordat și primul titlu de cetățean de onoare al comunei.

Prima ediție a zilei comunei a purtat numele de „Flori de salcâm”.

Pentru că evenimentul are loc în an centenar, edilii au oferit sătenilor insigne și stegulețe cu tricolorul.

Pe scenă au urcat artiști cunoscuți ca Nicu Paleru, Steliana Sima și Constantin Enceanu care au oferit localnicilor un spectacol de zile mari. Artiștii au fost răsplătiți de autorități cu plachete de onoare.

Petrecerea a contiunat până la lăsarea întunericului.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>