Cuplurile de aur au fost sărbătorite la Slobozia

Au trăit împreună peste jumătate de veac în înțelegere și au prețuit familia. Peste 30 de cupluri din Slobozia au sărbătorit nunta de aur. Indrăgostiții, trecuți de prima tinerețe, și-au făcut din nou declarații de dragoste și și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului”. Edilii au felicitat și au acordat diplome jubiliare în semn de prețuire și recunoștință cuplurilor care s-au căsătorit în anul 1968, la Slobozia. Evenimentul a fost organizat la Casa Municipală de Cultură (15 MAI 2018).

După cinci decenii în care au trecut împreună prin momente frumoase, dar și prin greutăți, cuplurile de aur mărturisesc că înțelegerea și toleranța le-au ajutat să rămână alături, iar unii le-au dat sfaturi prețioase tinerilor.

La final, perechile aniversate au fost invitate de edili la o masă festivă unde au fost răsfățate cu mâncăruri alese și muzică de calitate.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>