Ședința festivă a Consiliului Local Slobozia

În anul centenarului Marii Uniri, Slobozia împlinește 50 de ani de când a devenit capitala județului Ialomița. Evenimentul a fost marcat printr-o ședință festivă a Consiliului Local desfășurată la Casa de Cultură Municipală, la care au participat personalitățile culturale și politice ale urbei, foști edili, profesori și elevi, alături de invitați de peste hotare, din Bulgaria și Republica Moldova. (17 MAI 2018)

Cunoscutul scriitor ialomițean Mihai Vișoiu a evocat cei 50 de ani de istorie ai Sloboziei ca municipiu reședință de județ. Discursul său a fost presărat cu amintiri și întâmplări care au stârnit nostalgie printre invitați.

Municipalitatea a oferit titlul de cetățean de onoare profesorului și matematicianului Nicolae Papacu, în semn de recunoștință pentru truda sa de a educa generații întregi de elevi din Slobozia. Cunoscutul și apreciatul dascăl a fost aplaudat intens de întreaga sală.

Artiștii slobozeni, mai mici sau mai mari, au spus la « La multi ani » orașului într-un spectacol artistic de calitate.

La finalul ședinței omagiale au fost premiați elevii olimpici și sportivii performeri din municipiu.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>