Lecție de cultură civică la Primăria Slobozia

Când vor fi construite piste pentru biciclete în Slobozia, cum sunt îngrijiți câinii fără stăpân adunați de pe străzile orașului și ce fac edilii pentru ca municipiul să fie mai curat și atractiv pentru tineri. Sunt doar o parte dintre întrebările adresate de elevii clasei a VII-a A de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” primarului Adrian Mocioniu. Întâlnirea adolescenților cu primarul orașului a fost mijlocită de deputatul PSD Ștefan Mușoiu și prilejuită de săptămâna „Școala Altfel”. Mai întâi, elevii au mers în vizită la Parlamentul României, unde au fost primiți de deputatul de Ialomița. Impresionat de preocupările adolescenților cu privire la viitorul orașului în care cresc, parlamentarul le-a oferit copiilor ocazia de a adresa întrebările care îi preocupă direct edilului.

Elevii au cerut administrației publice locale să investească mai mulți bani în școala în care învață pentru achiziționarea unor instrumente muzicale noi și să sprijine tinerii talentați, dar fără posibilități materiale.

Copiii au fost invitați apoi în biroul primarului și chiar au încercat fotoliul alesului local. La sfârșitul vizitei, elevii au dat dovada talentului lor și au oferit un mic spectacol artistic.

Și pentru că a vrut ca vizita la Parlament să rămână o amintire frumoasă peste ani, deputatul Ștefan Mușoiu le-a oferit elevilor câte un tablou cu fotografia de grup realizată în celebra clădire unde sunt votate legile țării.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>