250.000 lei pentru ONG-urile din Fetești

Asociațiile și organizațiile non-profit din Fetești au depus 10 proiecte în vederea obținerii finanțării nerambursabile de la bugetul local. Nouă dintre ele au fost declarate câștigătoare, iar sumele artibuite au fost cuprinse între 4000 și 47.000 lei. Inițiativele societății civile au vizat trei domenii de activitate. Asistență socială, sport și culte religioase. Pentru asistență socială au fost depuse trei proiecte care au însumat 58.000 lei (31 MAI 2018).

Cele mai multe solicitări, cinci la număr, au fost din partea bisericilor din municipiu, care au solicitat bani pentru lucrări de pictură sau pentru refacerea clopotniței. În total, pentru acest domeniu a fost alocată suma de 60.000 lei.

O singură asociație sportivă a reușit să îndeplinească criteriile de eligibilitate.

Consiliul Local Fetești a alocat pentru proiectele ONG-urilor suma de 250.000 lei. Diferența rămasă neatribuită, adică aproximativ 85.000 lei, va fi folosită pentru înființarea unei echipe de handbal sau fotbal la nivelul orașului.

Administratie, Economic, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>