Proiect respins, tensiuni în Ședința Consiliului Județean

Tensiuni și schimburi tăioase de replici în ședința Consiliului Județean Ialomița din luna mai. Puterea și opoziția s-au certat pe un proiect de hotărâre care prevedea o solicitare adresată guvernului României pentru trecerea unor imobile aflate în proprietatea Ministerului Tineretului și Sportului în proprietatea publică a județului Ialomița. Consilierii liberali au cerut detalii referitoare la destinațiile celor trei săli de sport și a celor două tabere școlare de la Amara după ce ele vor intra în patrimoniul județului. Răspunsul președintelui Victor Moraru nu i-a mulțumit pe aleșii PNL, care au vot împotriva preluării acestor clădiri de către Consiliul Județean (30 MAI 2018).

Cu 20 de voturi pentru și 9 împotrivă, proiectul a fost respins. Acest fapt l-a determinat pe președintele Consiliului Județean să-i acuze pe liberali că se opun intereselor cetățenilor care i-au votat, în timp ce consilierii PNL și-au argumentat votul prin lipsa unor proiecte concrete legate de destinația viitoare acestor clădiri.

Un alt motiv de ceartă în timpul ședinței l-a constituit aeroportul de la Alexeni.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>