Magia culorilor

Aproape o mie de tineri s-au bătut cu praf colorat în Parcul Mare din Slobozia. Evenimentul, inspirat dintr-un obicei indian care celebrează primăvara, a fost ocazia perfectă pentru a da startul distracției odată cu venirea vacanței de vară. Organizatorii au pregătit 25 de kilograme de pudră colorată din praf de orez și colorant alimentar. În doar câteva secunde parcul s-a umplut de culoare și veselie (13 IUNIE 2018).

Pregătirea evenimentului a durat aproape două luni și a fost intens promovat prin intermediul rețelelor de socializare. Numărul participanților a întrecut cu mult așteptările organizatorilor. Bucuroși că a venit vacanța, sute de tineri au venit să sărbătorească distracția.

Aurelian participă pentru a treia oară la acest festival al culorilor. A fost consilier în Consiliul Local al Tinerilor și chiar dacă și-a încheiat mandatul, iar peste puțin timp îl așteapă examenul de bacalaureat, nu a putut rezista tentației de a se bucura încă o dată de magia culorilor .

Evenimentul derulat sub genericul “Magia Culorilor” a avut loc în același timp în mai multe orașe din țară. La Slobozia a fost organizat pentru a treia oară de Consiliul Local al Tinerilor împreună cu Direcția Municipală pentru Cultură, Învățământ și Tineret și s-a încheiat cu un concert susținut de artiști locali.

Cultura, Educatie, Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>