Trenul regal a oprit la Fetești

Sute de oameni au așteptat în gara Fetești trenul regal. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, principele Radu și principesa Maria, cea mai mică dintre fiicele regelui Mihai, au refăcut simbolic drumul spre Dobrogea în cinstea împlinirii a 140 de ani de la alipirea acestui teritoriu la România și a aniversării a 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferata Cernavodă-Constanța. Prima oprire de pe traseu a fost la Fetești. Reprezentanții Casei Regale au fost primiți de autoritățile locale și de localnici pe peronul gării cu flori, stegulețe și aplauze. Foarte mulți s-au grăbit să imortalizeze momentul în care trenul regal a intrat în gară (15 IUNIE 2018).

Momentul în care Altețele Lor Regale au semnat în cartea de onoare a orașului a fost unul emoționant pentru mulțimea prezentă la eveniment.

Momentul a fostul unul deosebit și pentru primarul municipiului Fetești, fost ceferist.

După o staționare de câteva minute, trenul regal și-a continuat drumul spre Dobrogea.Oamenii s-au înghesuit pe peron pentru a le oferi flori și a le ura Altețelor Lor Regale călătorie plăcută.

În drumul spre Constanța, trenul regal a mai oprit în Medgidia și Cernavodă. La Constanța, reprezentanții Casei Regale au vizitat fregata „Regele Ferdinand”.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>