Consilier județean, rănit într-un grav accident de circulație

Un membru al Consiliului Județean Ialomița rănit grav într-un accident rutier provocat de șoferul unui autoturism cu volan pe partea dreaptă. Luminița Trifan, consilier județean din partea PSD și om de afaceri, se întorcea de la Fetești de la o întâlnire privind absorbția de fonduri europene. Pe drumul județean 212, între Fetești și Movila, tânăra a fost lovită în plin de un șofer care a încercat o depășire neregulamentară într-o zonă fără vizibilitate. Bărbatul de 45 de ani a intrat pe contrasens și a izbit frontal mașina la volanul căreia se afla tânăra politician (31 IULIE 2018).

Femeia, în vârsta de 35 de ani, a rămas încarcerată și a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoasă din resturile mașinii.

Tânăra a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Constanța. Ea a suferit răni grave la brațul stâng. În urma accidentului au mai fost răniți șoferul vinovat de producerea evenimetului rutier, un bărbat de 45 de ani din Ograda, și un tânăr, pasager în mașina politicianului. Ambii au fost transportați la spitalul din Fetești cu răni ușoare. Politiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>