Cursuri de formare profesională prin fonduri europene

Cursuri de formare profesională pentru managerii și antreprenorii din regiunea Sud-Muntenia prin fonduri europene. «Resurse umane competitive în regiunea Sud-Muntenia» este un proiect ambițios ce vizează formarea profesională a unui număr de 510 angajați și antreprenori din minim 50 de întreprinderi din Regiune și este derulat în cadrul Strategiei Naționale pentru Competitivitate 2014-2020. La Fetești a fost organizată prima caravană pentru identificarea și selecția grupului țintă. La proiect pot participa 200 de manageri, 270 de antreprenori care își gestionează propriile afaceri, precum și 40 de angajați din departamentele de resurse umane care își desfășoară activitatea în domenii non-agricole (31 IULIE 2018).

În cadrul proiectului vor fi organizate campanii de conștientizare a angajatorilor, 7 mese rotunde și 14 caravane de selecție.

Proiectul prevede programe de formare profesională pentru manageri, antreprenori și angajații din departamentele de resurse umane.

În cadrul întâlnirii, participanții au vorbit despre afacerile pe care le derulează și dificultățile pe care le întâmpină, mai ales datorită lipsei muncitorilor calificați.

Proiectul “Resurse umane competitive în Regiunea Sud-Muntenia” se derulează de către Sindicatul Țăranilor și Proprietarilor din România în parteneriat cu Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>