Trofeul Tinereții AMARA 2018

Trofeul Tinereții va merge anul acesta în Maramureș, la Baia Mare. Andrei Petruș are doar 16 ani și este unul dintre cei doi băieți care s-au înscris, alături de 10 fete, în cursa pentru obținerea râvnitului premiu. Andrei are în palmares numeroase premii obținute la festivalurile pentru copii din toată țara (6 AUGUST 2018).

Cea de-a 51-a ediție a celui mai longeviv festival de muzică ușoară românească a adunat la Amara sute de spectatori. Luminile, scena, interpretarea concurenților și ținuta prezentatorilor au oferit pubilcului un spectacol de calitate.

Concurenții au venit anul acesta la Amara din Călărași, Buzău, Iași și București. La fel ca anul trecut, Ialomița a avut doi reprezentanți, pe Daniela Bazac, care a obținut mențiunea I și Raluca Moldoveanu, câștigătoarea premiului de popularitate.

Tinerii interpreți au readus în atenția publicului melodii românești cunoscute și îndrăgite.

Chiar dacă nu au fost premiați, ceilalți cinci concurenți au plecat de la Amara cu o experiență frumoasă și bucuroși că au putut cânta în fața unui juriu și a unui public deosebit.

În prima seară de festival au susținut recitaluri Monica Anghel și Bere Gratis, iar în a doua seară au concertat Nicoleta Nucă și Smiley.

Festivalul Concurs Național de Muzică Ușoară Românească “Trofeul Tinereții” este organizat de Consiliul Județean Ialomița și Consiliul Local Amara.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>