Sărbătoarea cățeilor cu frac și papion

Ziua internațională a câinelui a adunat pe stadionul din Slobozia zeci de căței de toate rasele și mărimile, de la cei de buzunar până la fioroșii rotweiller, cu toții s-au întrecut într-un concurs de frumusețe. Evenimentul organizat de primărie a fost la cea de-a treia ediție. Patrupezii blănoși au impresionat juriul prin ținută, giumbușlucuri și atașamentul față de stăpâni. Îmbăiați, ferchezuiți, gătiți cu fundițe, frac și papion și cu hăinuțe de gală, cățeii au defilat pe stadion în aplauzele publicului (27 AUGUST 2018).

Cățeii au fost însoțiți de cei mai buni prieteni ai lor, copiii, care le-au făcut galerie și i-au încurajat cu mesaje scrise pe pancarte confecționate chiar de ei.

Dacă ținuta a fost punctul forte al câinilor de talie mică, statura impozantă a celor de talie mare a impresionat nu doar juriul, ci și publicul.

Pentru spectacolul oferit, cățeii au fost răsplătiți cu premii care au constat în mâncare, jucării și produse de cosmetică, la care s-au adăugat diplome pentru cel mai gălăgios, rebel, ascultător și fashion cățel.

Sărbătoarea dedicată celor mai devotați prieteni ai omului s-a încheiat cu un recital oferit de Mihai Constantinescu.

Artistul a dansat împreună cu cei mici, a dat autografe și a făcut fotografii cu admiratorii.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>