Serenadă de toamnă – muzica de altădată

Toamna culturală a început la Slobozia cu o serenadă. În fața Centrului Cultural Ionel Perlea din Slobozia a răsunat muzica de altădată. 14 dintre cele mai cunoscute compoziții românești, de la romanțe, valsuri și până la «Balada» lui Ciprian Porumbescu ori «Deșteaptă-te, române» a lui Anton Pann au încântat publicul de toate vârstele prezent la concertul în aer liber. Îndrăgitele melodii au fost interpretate de formația camerală a Asociației Culturale “Acord” (30 AUGUST 2018).

Spectacolul «Serenadă de toamnă» s-a aflat la cea de-a doua ediție și face parte din programul estival al Centrului Cultural «Ionel Perlea». Evenimentul a fost dedicat Centenarului și Zilei Limbii române, aniversată pe 31 august.

Muzica de altădată a fost apreciată de spectatori de toate vârstele. La final de vară, copii și adulți au petrecut o seară de poveste, în acorduri magice de vioară.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>