Ședința extraordinară a Consiliului Jud. Ialomița – 5 septembrie 2018

După o lună de vacanță, consilierii județeni s-au întâlnit în prima ședință extraordinară din această toamnă. Pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte de hotărâri. Două dintre ele au vizat serviciile medicale de urgență și pe cele în regim de ambulatoriu de la nivelul județului (5 SEPTEMBRIE 2018).

Al treilea proiect s-a referit la transmiterea unui tronson din drumul județean 212 în administrarea Consiliului Local al Municipiului Fetești. La ședința extraordinară a fost invitat și viceprimarul municipiului Fetești, care le-a explicat consilierilor județeni motivele acestei decizii.

În aceeași ședință, consilierii județeni au votat rectificarea bugetară prin care Muzeul Județean, Ansamblul “Doina Bărăganului” și Centrul de recuperare de la Movila au primit bani pentru contiuarea proiectelor și pentru funcționare.

Administratie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>