“Fă un copil fericit !” – Daruri din suflet

Cu o zi înainte de începutul noului an școlar, patru copii din familii defavorizate din Ciulnița au avut parte de o bucurie nesperată. Micuții au fost vizitați de membrii Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție Ialomița care le-au adus ghiozdane și rechizite pentru școală, iar pentru recreația mare, copiii au primit cornuri și fructe. Voluntarii asociației au vrut astfel să le dea o mână de ajutor părinților și să aducă un zâmbet pe chipurile celor mici. Copiii au desfăcut cu nerăbdare pachetele cu numele lor și au probat cu bucurie noile ghiozdane primite în dar (9 SEPTEMBRIE 2018).

Pentru această campanie umanitară, voluntarii Asociației ADER Ialomița au colectat timp de trei săptămâni caiete, stilouri, pixuri, creioane și ghiozdane.

Din cauza sărăciei, multe familii renunță să își mai trimită copiii la școală, fapt ce a dus la creșterea îngrijorătoare a abandonului școlar în ultimii ani.

Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>