Spitalul din Slobozia, dotat cu aparatură performantă

Spitalul Județean de Urgență din Slobozia va avea aparatură medicală performantă. Investiția este realizată de Consiliul Județean Ialomița și se ridică la aproape 4 milioane de lei. Echipamentele noi vor asigura servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii județului și vor transforma cel mai mare spital din Ialomița într-o unitate sanitară la standarde europene. Proiectul de hotărâre a fost deja aprobat de consilierii județeni în ședința din luna septembrie (30 SEPTEMBRIE 2018) .

În curând spitalul din Slobozia va avea și un serviciu de îngrijiri medicale la domiciliu. Astfel, pacienții se vor putea recupera după o operație suferită sau se vor putea trata, în cazul unei boli cronice, acasă, fără să mai fie nevoie de internarea lor în spital. Pe lângă confortul psihic al bolnavilor, serviciul aduce și importante economii statului întrucât se elimină costurile cu cazarea acestora în spital.

Alți patru milioane de lei sunt alocați de Consiliul Județean Ialomița pentru extinderea stației de tratare a apei din municipiul Slobozia.

Consiliul Județean investește și în modernizarea infrastructurii rutiere. Peste 29 de milioane de lei vor fi alocați pentru modernizarea unor drumuri din zona de nord a județului.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>