Impact între o căruță și un auto: 1 mort și 6 răniți

Au fost momente teribile pe o șosea din Ialomița. Șase persoane, dintre care 4 adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au fost grav rănite, iar o alta a murit pe loc după ce o căruță a fost izbită în plin de un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 2C la intrarea în localitatea Amara. O mașină în care se aflau patru persoane a intrat într-un atelaj nesemnalizat. Șoferul autoturismului a încercat o depășire însă nu a observat la timp căruța care venea din sens opus. În urma impactului, căruțașul, un bărbat de 47 de ani, a murit pe loc (4 NOIEMBRIE 2018).

Căruțașul era cioban și mergea împreună cu soția și fiul său la stână, când s-a întâmplat nenorocirea. Femeia și băiatul de 14 ani au ajuns la spital în stare critică. Și starea celor trei adolescenți din autoturism este foarte gravă. Aceștia, doi băieți și o fată, mergeau la Slobozia, la liceu. La volan se afla un tânăr de 20 de ani. Toți au suferit leziuni și traumatisme severe. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a răsturnat cu roțile în sus.

Calul aflat la căruță a scăpat nevătămat în urma accidentului. Circulația a fost oprită mai bine de o oră pe ambele sensuri. Polițistii au deschis o anchetă pentru a afla exact cauzele care au provocat tragedia.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.