Legea împotriva lenei, promovată de ALDE

Alegerile europarlamentare, un test important pentru Alianța Liberalilor și Democraților. Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu va merge pe liste separate la alegerile de anul viitor, unde speră să obțină un număr maxim de locuri în Parlamentul European. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată la sediul partidului din Slobozia, de Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița (31 OCTOMBRIE 2018).

Organizația ALDE Ialomița urmează să fie convocată în conferință județeană pentru alegeri la nivelul județului. ALDE are în Ialomița organizații în 90% din localități.

Liberal-democrații sunt autorii legii împotriva lenei. Actul normativ, care a intrat în vigoare pe 22 octombrie, prevede că refuzul unui loc de muncă atrage încetarea dreptului la ajutorul social.

Ionel Petre a anunțat că până la sfârșitul acestui an, nou înființata Agenție Națională a Ariilor Protejate va avea structuri reprezentative în toate județele din țară.

În România există 1156 de arii protejate, acestea reprezentând aproape 24% din suprafața țării.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>