Creșă din Fetești modernizată cu bani americani

Clădirea în care funcționează Creșa nr. doi din Fetești dar și o secție a Liceului Tehnologic Special “Ion Teodorescu” este reabilitată. Lucrările de modernizare sunt aproape de final. Renovarea imobilului, în care învață 65 de copii de grădiniță și peste 20 de elevi cu dizabilități, a fost finanțată de Statele Unite ale Amercii prin Comandamentul European. Spațiul destinat învățării a fost recompartmentat. S-au creat șapte săli de clasă, patru pentru copiii cu nevoi speciale și trei pentru creșă.

Clădirea cu un etaj va fi dotată cu lift, care va înlesni accesul copiilor cu dizabilități în sălile de curs.

Și bucătăria va fi modernizată. Două plite moderne vor ușura munca bucătăreselor și vor aduce economii importante la facturile pentru utilități.

Clădirea modernizată cu fonduri americane urmează să fie inaugurată până la sfârșitul acestui an în prezența reprezentanților Ambasadei Statelor Unite în România.

Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>