Olimpicii ialomițeni, premiați din nou de Consiliul Județean

Elevii olimpici din Ialomița premiați și în acest an de Consiliul Județean. 432 de elevi care s-au clasat pe locul întâi la faza județeană a olimpiadelor școlare și dascălii care i-au pregătit vor fi răsplătiți de autorități cu diplome de excelență și premii în bani. Reprezentanții școlilor cu rezultate deosebite în anul școlar trecut au semnat contractele de finanțare pentru granturile din acest an (16 NOIEMBRIE 2018).

Pe lista școlilor cu performanțe deosebite se află 24 de uități de învățământ din județ, cinci dintre ele sunt pentru prima dată în acest program de stimulare a excelenței în educație.

Față de anul trecut, numărul elevilor olimpici aproape s-a dublat, o dovadă că programul finanțat de autoritățile județene încurajează performanțele în educație. Cele mai multe premii la concursurile școlare au fost obținute de Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia.

Pe locul al doilea s-a aflat Liceul de Arte «Ionel Perlea», urmat pe locul trei de Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia.

Școlile gimnaziale cu cei mai mulți olimpici sunt Școala numărul 2 “Sfântul Apostol Andrei” și Școala numărul 3 din Slobozia

Performațe deosebite au obținut și elevii Liceului Teoretic “Carol I” și cei de la Școala Gimnazială “Aurel Vlaicu” din Fetești.

Valoarea totală a premiilor depășește 181.000 lei.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>