Premii de excelență pentru școlile din zona Fetești

Elevii de la școlile din zona de est a județului Ialomița au fost premiați de Consiliul Județean pentru performanțele obținute în anul școlar trecut la concursurile și olimpiadele școlare. Diplome de excelență au primit și profesorii îndrumători ai olimpicilor. Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, s-a desfășurat în sala de festivități a Liceului Teoretic “Carol I” din Fetești, în prezența edililor municipiului, a reprezentanților Inspectoratului Școlar și a conducerii Consiliului Județean Ialomița (11 DECEMBRIE 2018).

Au primit premii de excelență două școli și trei licee din zona Fetești.

Cele mai multe premii au fost obținute de elevii de la Liceul “Carol I” din Fetești. 15 premii individuale, 5 echipe fruntașe și 13 profesori îndrumători, un grant în valoare de 14.250 lei.

A urmat apoi Școala Gimnazială “Aurel Vlaicu” din Fetești cu 27 de premii pe echipe, două individuale și 6 profesori îndrumători premiați, totalizând un grant de 6.700 lei.

Premii de excelență pentru rezultatele deosebite la olimpiadele școlare au primit și elevii de la liceele din Tăndărei.

Pe lista premianților au fost și olimpicii de la Școala Profesională Mihail Kogălniceanu.

Elevii și dascălii au fost felicitați pentru rezultatele opținute în competițiile școlare și au fost asigurați că vor primi același sprijin și în viitor.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>