Liceenii olimpici din Slobozia, premii de excelență

Cei mai buni elevi din Slobozia, cu performanțe la olimpiadele și concursurile scolare în anul 2017-2018, dar și dascălii care i-au îndrumat au fost premiați de Consiliul Județean Ialomița. Festivitatea de înmânare a certificatelor și diplomelor de excelență a avut loc la sala Europa a instituției într-o atmosferă de sărbătoare. Olimpicii și profesorii care i-au pregătit au fost felicitați de președintele Consiliului Județean și de reprezentanții Inspectoratului Județean Școlar și au fost asigurați de sprijin și în viitor (12 DECEMBRIE 2018).

Certificate de excelență în educație au obținut cinci licee din municipiu Colegiul Național “Mihai Viteazul”, Liceul de Arte “Ionel Perlea”, Liceul Pedagogic “Matei Basarab”, Liceul Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza” și Liceul Tehnologic “Mihai Eminescu”. Primii care au urcat pe scenă au fost olimpicii și dascălii de la CNMV, cu cele mai multe premii la competițiile școlare.

Pe locul doi s-a situat Liceul de Arte “Ionel Perlea”, cu numeroase premii la concursurile de muzică, pictură, dar și la limba și literatura română, limba engleză și alte discipline școlare.

Artele au fost urmate de Liceul Pedagogic “Matei Basarab”.

Au urmat apoi elevii si profesorii olimpici de la Liceele Tehnologice “Al.I. Cuza” și “Mihai Eminescu”.

Numărul premiilor de excelență acordate de Consiliul Județean a crescut în anul școlar trecut. La nivelul județului, au fost cu 85 de olimpici mai mult și 13 cadre didactice implicate în obținerea performanțelor. Premiile acordate au însumat peste 181 de mii de lei, cu 20.000 lei mai mult decât la ediția precedentă.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>