Revelion petrecut în sicriu

Un bărbat din Ialomița și-a petrecut Revelionul într-un sicriu. Este locul unde doarme noapte de noapte de 11 ani . Bărbatul și-a transformat gospodăria într-un cimitir plin de cruci, care să-l ferească, spune el, de rele (4 IANUARIE 2019).

Viorel Stoian are 63 de ani și locuiește în satul Cosâmbești. Nici nu mai știe cum este să dormi într-un pat adevărat. În urmă cu mai bine de un deceniu a renunțat la acest confort și si-a construit singur un coșciug. Omul spune că a fost nevoit să facă asta din cauza problemelor de sănătate pe care le are la coloana vertebrală.

Bărbatul a ridicat în gospodărie zeci de cruci, de toate mărimile și culorile. A făcut semnul crucii pe garduri, casă, pe hambar, pe copaci și pe tavan. În acest fel, bărbatul spune că doarme liniștit noaptea în coșciugul său, fiind apărat de crucile care sunt peste tot.

Bărbatul trăiește singur de foarte mulți ani. Soția și copiii l-au părăsit și n-au mai vrut să audă de el. Își alungă singurătatea cu o chitară veche.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>