Ialomița, stand spectaculos la Târgul de Turism al României

Ialomița a fost reprezentată la Târgul de Turism al României printr-un stand spectaculos. Cu ajutorul machetelor au fost redate podurile dunărene, o motocicletă a sugerat circuitul auto-moto de la Adâncata, iar o barca tradiționala cu vâsle i-a introdus pe turiști în atmosfera relaxantă a lacurilor și bălților presărate pe tot întinsul județului. Vizitatorii au mai admirat utilaje agricole vechi folosite odinioară în satele din Bărăgan și chiar au putut simți mirosul de fân proaspăt cosit (23 FEBRUARIE 2019).

Vizitatorii au fost atrași la standul județului Ialomița și de muzica populară de calitate. Taraful „Albeșteanu” și artista Miruna Ionescu au interpretat melodii celebre, care au strâns un public numeros.

Consiliul Județean acordă o atenție deosebită turismului ca posibilă componentă viabilă a economiei locale. Pentru asta au fost dezvoltate ample proiecte cu fonduri europene menite să refacă potențialul istoric și cultural al zonei.

De atenția vizitatorilor s-au bucurat și bucatele tradiționle, dar și condițiile de cazare în regim agroturistic. Zona Bucovinei și Delta Dunării rămân în topul preferințelor turistilor români și străini.

Târgul de Turism al României s-a încheiat pe 24 februarie.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>