Încă 7 primării au semnat contractele de finanțare cu A.D.I. Ialomița

Condiții de viață mai bune pentru locuitorii din satele Ialomiței prin Programul de dezvoltare locală. Încă șapte primării au primit finanțări pentru proiectele depuse la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.Cu banii de la Consiliul Județean, primăriile vor amenaja trotuare, vor extinde rețeaua de canalizare și alimentarea cu apă sau vor construi terenuri de sport pentru elevi. Majoritatea lucrărilor vor fi finalizate pe parcursul unui an (25 FEBRUARIE 2019).

Cea mai mare finanțare a fost obținută de primăria din Valea Măcrișului. Proiectul in valoare de peste 600 mii de lei prevede amenajarea unui teren de sport pentru elevi și construirea de alei principale și gard la școala din localitate.

La Maia, banii obținuți prin ADI Ialomița vor fi folosiți pentru extinderea sistemului de canalizare.

Prin Asociației de Dezvoltrea Intercomunitară Ialomița au fost finanțate 18 proiecte din cele 31 depuse de unitățile administrativ teritoriale din județ.

Fiecare primărie poate depune o singură cerere de finanțare pentru un exercițiu bugetar.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>