Grupuri sanitare noi la școlile din Ograda și Mărculești

Școlile din Ograda și Mărculești vor avea grupuri sanitare noi și moderne. Investițiile, care depășesc 250 mii de lei pentru fiecare obiectiv în parte, sunt finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița și vor fi realizate în 9, respectiv 12 luni. Primăriile din județ au depus la ADI Ialomița 31 de proiecte în mai puțin de un an. 19 dintre acestea au fost aprobate și urmează să fie semnate contractele de finanțare (4 MARTIE 2019).

Și elevii de la Școala gimnazială din Mărculești vor avea un grup sanitar modern.

Edilii din județ apreciază inițiativa Consiliului Județean prin care pot primi fonduri pentru dezvoltarea localităților pe care le conduc. Cer însă mărirea sumelor acordate și simplificarea ghidului de finanțare.

Consiliul Județean Ialomița a alocat Asociației de Dezvoltare Intercomunitare Ialomița suma de 5 milioane de lei pentru proiectele depuse de primării, din care au fost contractate peste 3,5 milioane lei.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>