Senatorul Marian Pavel, noul lider al PSD Ialomița

PSD Ialomița are un nou președinte. Senatorul Marian Pavel a fost ales noul lider al organizației județene după excluderea lui Marian Neacșu din PSD. La conferința extraordinară de alegeri a Organizației Județene au participat invitați de la centru și membri marcanți ai social-democraților. A fost prezent la Slobozia președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, dar și secretarul general al partidului Codrin Ștefănescu, Mihai Fifor, președintele Consiliului Național PSD și Mircea Drăghici, șeful campaniei electorale a partidului la alegerile europarlamentare din acest an. Toți cei 350 de membri PSD prezenți în sală au votat prin vot deschis pentru alegerea lui Marian Pavel în fruntea Organizației Județene. Senatorul Marian Pavel a fost singurul candidat rămas în cursa pentru șefia filialei după ce Victor Moraru, președintele Consiliului Județean a pierdut în urma votului primarilor și a șefilor de filiale din județ (9 MARTIE 2019).

Îndemnul la unitate în interiorul Organizației Județene a fost făcut de președintele executiv al Organizatiei de Femei PSD Ialomița, Raluca Dumitrescu.

Despre riscul de izolare al României la nivel european a vorbit deputatul Andrei Pop.

Primarii din Țăndărei și Fetești au prezentat proiectele realizate prin PNDL 2 și au vorbit despre absorția de fonduri europene la nivelul localităților pe care le conduc.

Marian Pavel a fost ales președinte al PSD Ialomița chiar de ziua lui de naștere, prilej cu care a fost felicitat de conducerea de la centru și de la care a primit sfaturi pentru viitor.

Liviu Dragnea a declarat că multe dintre dosarele în care sunt anchetați și condamnațilideri social-democrați au fost făcute cu complicitatea unor membri ai partidului.

Dragnea a cerut ministrului transporturilor să urgenteze demararea lucrărilor pentru construirea pasajului rutier de la Drajna.

Liderul PSD a enunțat criteriile pentru candidații la europarlamentare. Patriotismul se află în fruntea listei. Liviu Dragnea a anunțat că în cel mult două săptămâni va fi definitivată lista partidului pentru alegerile de la sfârșitul lunii mai.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.