Petrecere de zile mari la Bordușelu

Sărbătoarea comunei Ciochina a fost pentru localnici ocazia perfectă pentru o petrecere de zile mari. Startul distracției s-a dat anul acesta pe stadionul din localitatea Bordușelu, acolo unde s-a strâns toată suflarea satului. Localnicii au chiuit și au dansat până i-au lăsat puterile. Au făcut pauză doar pentru a se răcori cu un pahar de bere și a savura o porție de mici (12 MAI 2019).

Chiar dacă melodiile alerte și căldura i-au moleșit pe unii, cei mai mulți nu s-au dat bătuți și au ținut ritmul până spre seară.

Autoritățile au înmânat diplome de onoare și plachete omagiale cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și personalităților satului care de-a lungul timpului s-au remarcat prin activitatea desfășurată în slujba semenilor.

După spectacolul oferit de elevii din localitate, pe scenă au urcat formația Oxigen, Minodora, trupa Alesis, Steliana Sima și Constantin Enceanu.

Surpriza petrecerii a fost Irina Loghin. Artista a fost primită cu multă căldură și ropote de aplauze de localnici. Pe lângă melodiile cunoscute, îndrăgita interpretă le-a spus sătenilor și câteva bancuri.

Petrecerea s-a încheiat după lăsarea întunericului.

Social, Stiri