Viorica Dăncilă: “PSD va câștiga alegerile prezidențiale”

Viorica Dăncilă a declarat la Slobozia că obiectivul Partidului Social Democrat este câștigarea alegerilor prezidențiale. Premierul a precizat că vor fi sancținuni pentru cei care nu vor preforma în această direcție. Declarația a fost făcută după Comitetul Executiv Județean Ialomița, la care, președintele PSD a participat. În cadrul acestuia au fost analizate rezultatele obținute de organizația județeană la alegerile europarlamentare din luna mai (13 IULIE 2019).

Premierul a afirmat că PSD va câștiga alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

Viorica Dăncilă a vorbit și despre remanirea guvernamentală. A fost analizată activitatea a opt miniștri din cabinetul pe care îl conduce și va propune, luni, 15 iulie, în CEX-ul PSD remanierea unora dintre aceștia.

La Slobozia, Viorica Dăncilă a venit însoțită de ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici și secretarul general PSD, Mihai Fifor.

Președintele PSD Ialomița Marian Pavel a declarat că este exclusă candidatura lui Silvian Ciupercă pentru un nou mandat la conducerea Consiliul Județean Ialomița.

Premeirul a mai declarat că va urmări personal modul în care se derulează lucrările pentru realizarea pasajului de la Drajna și vor fi căutate soluții care să urgenteze finalizarea acestui obiectiv.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.