Șase primării, beneficiare de fonduri prin A.D.I. Ialomița

Primele proiecte ale primăriilor din Ialomița finanțate de Consiliul Județean prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru anul 2019 au fost semnate. Șase primării din județ vor primi între 200 și 300 de mii de lei în cadrul Programul Județean de Dezvoltare Locală. Banii vor fi folosiți pentru realizarea unor trotuare, locuri de joaca moderne, terenuri de sport sau sisteme de supraveghere video în localitate (8 IULIE 2019).

Dacă la Giurgeni edilii vor realiza cu banii obținuți prin ADI Ialomița trotuare în comună, la Jilavele va fi amenajat un loc de joacă modern pentru copiii din localitate.

Și primăria Movila a obținut finanțare pentru construirea unor trotuare în localitate. La Dridu însă, fondurile obținute prin Programul Județean de Dezvoltare Locală vor fi investiți pentru amenajarea unui parc în satul Snagov.

La Țăndărei, cei 300.000 lei obținuți de la Consiliul Județean vor fi folosiți pentru instalarea pe străzile orașului a unui sistem de supraveghere video.

Proiectul primăriei Sudiți care a obținut finanțare prin ADI Ialomița are drept obiectiv construirea unui teren de sport multifuncțional.

Unele dintre primăriile care au obținut finanțare prin acest program local de dezvoltare, unic la nivel național, sunt deja la al doilea proiect declarat eligibil.

Și anul acesta suma toatală prevăzut de Consiliul Județean pentru proiectele derulate prin ADI Ialomița este de 5 milioane de lei. Anul trecut în același mod au fost finanțate de Consiliul Județean 21 de proiecte ale primăriilor din ialomița.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>