Gala Laureaților – Trofeul Tinereții Amara 2019

Festivalul de interpretare a muzicii ușoare românești de la Amara a înscris în palmares o nouă ediție, cea de-a 52-a. Anul acesta, Trofeul Tinereții a fost câștigat de Gabriel Ionuț Cîndea din Orăștie. Tânărul interpret a reușit să impresioneze cu vocea sa atât juriul cât și publicul (4 AUGUST 2019).

Pe scena Gradinii de Vară din stațiunea Amara au urcat 12 concurenți din toată țara, șapte dintre ei au reușit să obțină premii și mențiuni.

Ialomița a fost reprezentată de două tinere talentate, ambele din Slobozia. Alina Nădrag a obținut Premiul de popularitate, iar Eleonora Filipoiu, cea mai mică dintre conucrenți, în vârstă de doar 16 ani, a primit premiul al doilea.

Festivalul s-a desfășurat pe parcursul a două zile. La finalul galei laureaților, pe scenă a urcat câștigătorul ediției de anul trecut, Andrei Petruș, care , așa cum prevede tradiția festivalului de la Amara a susținut un mic recital.

Seara s-a încheiat cu concertele trupei Vunk și Randi.

Trofeul Tinereții este cel mai longeviv festival de interpretare a muzicii ușoare românești. Organizatorii, Consiliul Județean Ialomița și Primăria Amara, au promis că ediția cu numărul 53 se va desfășura într-o grădină de vară modernizată.

Administratie, Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.