Încă un proiect al A.D.I. Ialomița, finalizat la Traian

Elevii de la Școala din Traian vor începe anul școlar cu un teren de sport nou. Investiția s-a derulat prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița și a avut o valoare totală de peste 330.000 lei. Proiectul, finanțat de Consiliul Județean Ialomița cu 200.000 lei din suma totală, a fost inaugurat mai devreme cu mai bine de un an față de data stabilită. Baza sportivă modernă va fi folosită de cei peste 400 de elevi din localitate la orele de educație fizică dar și în timpul liber (31 AUGUST 2019).

Proiectul a fost depus la ADI Ialomița anul trecut și este cel de-al șasele obiectiv finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Primăria Traian a reușit să acceseze proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene nerambursabile sau de la bugetul de stat.

Pentru anul 2019, uinitățile administrative teritoriale din județ au depus la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară 25 de proiecte care vizează modernizarea iluminatului public, realizarea de trotuare, parcuri și locuri de joacă pentru copii sau a rețelei de canalizare.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>