Încă 2 proiecte finalizate prin A.D.I. Ialomița la Ograda și Giurgeni

Ograda și Giurgeni sunt localitățile unde au fost finalizate noi proiecte finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița. La Ograda a fost amenajat un grup sanitar pentru elevii școlii primare din localitate. Investiția a depășit 250.000 lei , cea mai mare parte din sumă reprezentând contribuția Consiliului Județean. Școala face parte din complexul architectural “Ionel Perlea” și a fost construită de bunicii dirijorului (1 OCTOMBRIE 2019).

Vechile grupuri sanitare erau în afara clădirii școlii, fiind greu accesibile elevilor de la clasele primare care învață în această unitate școlară.

La Giurgeni, proiectul finalizat a vizat realizarea de trotuare în localitate. Au fost amenajate trotuare din asfalt pe o două străzi, pe o distanță de 1000 m.

Investițiile în infrastructură derulate prin programul judetean de dezvoltare locală urmăresc realizarea unor condiții de viață mai bune în localitățile județului, fapt ce ar diminua migrația locuitorilor din zonă, speră autoritățile.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.