Carnagiu pe șosea în Ialomița: 10 morți și 7 răniți grav

Carnagiu pe o șosea din Ialomița. Zece persoane au murit și alte șapte au ajuns în stare foarte gravă la spital după ce un TIR a intrat frontal într-un microbuz plin cu oameni. Cumplitul accident a avut loc pe DN 2A , la intrarea în localitatea Sfântul Gheorghe. Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 5 dimineața. Șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens și a izbit în plin un microbuz în care se aflau 15 femei care mergeau la muncă în capitală. Vehiculul plecase din Munteni Buzău și parcursese mai puțin de 10 km de la punctul de îmbarcare când a fost lovit de mastodontul scăpat de sub control. Impactul a fost unul devastator: opt pasageri din microbuz, șoferul acestuia, dar și șoferul TIR-ului au murit. Microbuzul transporta muncitori la un supermarket din capitală. Îngrozite de vestea teribilă, rudele celor aflați în microbuz au ajuns într-un suflet la locul tragediei (5 OCTOMBRIE 2019).

Unul dintre răniți a murit în ambulanță în drum spre spital.

Patru dintre femeile rănite au fost transportate în stare gravă la spitale din București, alte trei au ajuns la Slobozia cu fractură de coloană. Cel mai grav este o tânără de 19 ani care, dupa ce a fost stabilizată de medici, a fost transportată cu un elicopter SMURD la București.

Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție.

Cu inima sfâșiată de durere, familiile celor dispăruți în cumplitul accident au mers la morgă pentru a-și identifica morții.

Nouă dintre cele zece victime erau din Munteni Buzău, 15 copii au rămas orfani de mamă.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.