Victimele cumplitului accident, conduse pe ultimul drum

Au fost momente sfâșietoare în localitatea Munteni Buzău. Victimele cumplitului accident de sâmbătă dimineața au fost conduse pe ultimul drum. Șapte mame și șoferul microbuzului au fost înmormântați astăzi. Alături de familiile răpuse de durere au fost sute de oameni, rude, prieteni, localnici, dar și oameni din localitățile învecinate, care au auzit de tragedie și care au vrut să le aducă un ultim omagiu victimelor. Cortegiile funerare au pornit spre biserică în același timp, la ora 12, așa cum împreună victimele au trecut în viața de dincolo (8 OCTOMBRIE 2019).

Cele opt sicrie au fost așezate în curtea bisericii din centrul satului.
Slujba de înmormântare a fost oficiată de 50 de preoți.

O mare de lacrimi și flori le-a însoțit pe cele 7 mame și pe șoferul microbuzului pe drumul fără întoarcere. Opt sicrie au plecat în același timp spre cimitir. Împietrită de durere, o localitate întreagă și-a luat rămas bun de la cele 8 victime , care au pierit în urma teribilului accident.

Una dintre femei a fost înmormântată ieri. Astăzi ar fi împlinit 50 de ani. 14 copii au rămas orfani. Familiile greu încercate de soartă vor primi ajutor financiar. Zeci de oameni din toată țara s-au mobilizat și au depus bani în conturile deschise de autorități.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *