Meci de fotbal caritabil pentru gemenele Ingrid și Maya

Legendele fotbalului românesc și foști fotbaliști din echipa de aur a Unirii Urziceni s-au confruntat la Slobozia într-un meci caritabil a cărui miză a fost salvarea a două fetițe gemene, diagnosticate încă de la naștere cu o boală cumplită. Evenimentul sportiv caritabil i-a adus în teren, pe stadionul din Slobozia, pe Belodedici, Maftei, Iftodi, Aliuță, Onofraș și multe alte nume din generația de aur a fotbalului românesc. Bolnave de tetrapareză spastică, Maya și Ingrid au nevoie de 100.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală în SUA, operație care le-ar da șansa la o copilărie normală (11 OCTOMBRIE 2019).
La cei 8 anișori, Maya și Ingrid au trecut prin nenumărate operații și mii de ore de kinetoterapie. Fiecare gest pe care reușesc să-l facă este rezultatul multor ore de muncă și terapie. Fetițele sunt însă niște luptătoare și speră ca într-o bună zi să aibă o viață normală. Micuțele sunt însoțite în permanență de părinți. Merg la școală, sunt în clasa a doua și urmează aceeași programă ca și colegii lor.
Micuțele au urmărit meciul de pe banca de rezerve și s-au bucurat pentru fiecare gol marcat de cele două echipe.
Primul care a răspuns apelului umanitar a fost Miodrag Belodedici.
Și campionii de la Unirea Urziceni au jucat cu gandul la cele două surioare care au nevoie de ajutorul semenilor.
La finalul partidei, a fost organizat un dineu unde au fost licitate tricourile fotbaliștilor celebri. Banii strânși vor fi folosiți tot pentru acoperirea costurilor intervenției chirurgicale peste ocean a celor două gemene. Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Unirea Urziceni a câștigat campionatul și a ajuns în grupele Champions League.

Cont de donații- Asociația “Pentru Ingrid și Maya”
RO77BRDE230SV36335772300 – deschis la BRD

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.