Iluminat stradal și grădiniță modernizată prin A.D.I. Ialomița

Primăriile din județ tot mai interesate să acceseze fondurile județene derulate prin programul local de dezvoltare inițiat de Consiliul Județean Ialomița. Primăriile Săveni și Munteni Buzău se numără printre beneficiarele acestui program. Cele două UAT-uri au depus la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară două proiecte care vizează îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din mediul rural și au semnat contractele de finanțare. Ambele proiecte vor fi finanțate de ADI Ialomița, prin Consiliul Județean cu câte 200.000 lei. La Săveni va fi modernizat iluminatul public, investiția în noile lămpi stradale urmând să aducă importante economii la bugetul local. (3 OCTOMBRIE 2019)

Proiectul depus de Primăria Munteni Buzău prevede modernizarea grădiniței din localitate. Cele patru săli de clasă și sala de mese vor fi renovate și dotate cu mobilier nou.

Programul județean de dezvoltare a declanșat o adevărată competiție printre edilii localităților din Ialomita. Proiectele depuse acoperă 5 axe de dezvoltare și alături de fondurile guvernamentale și europene contribuie la dezvoltarea comunităților ialomițene.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.