Se asfaltează drumul județean 302 Drăgoești-Dridu

Drumurile județene din Ialomița se modernizează în ritm susținut. DJ 302, care leagă localitățile Drăgoiești-Roșiori-Movilița-Dridu, unul dintre cele mai avariate drumuri din județ, este asfaltat. Stadiul lucrărilor a fost verificat de președintele Consiliului Județean Ialomita în cadrul unei vizite de lucru în zonă. Din cei 50 de km prevăzuți a fi modernizați, au fost asfaltați până acum 12 km. Proiectul prevede, printre altele, turnarea a trei straturi de asfalt (22 OCTOMBRIE 2019).

Victor Moraru s-a întâlnit la sediul primăriei din Roșiori cu edilii din zonă și constructorul în cadrul unei ședinte în care a fost analizat graficul lucrărilor.

Infrastructura rutieră reprezintă pentru Consiliul Județean Ialomița o prioritate majoră, 200 km de drumuri județene urmează să fie modernizate în perioada următoare.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>