Încă 5 primării au semnat contracte de finanțare cu A.D.I. Ialomița

Ultimele cinci proiecte finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița din bugetul Consiliului Județean pentru anul 2019 au fost semnate. Ele prevăd investiții în infrastructură, situații de urgență, educație și sport. Beneficiare sunt primăriile din Andrășești, Buești, Coșereni, Miloșești și Traian (6 NOIEMBRIE 2019).

La Traian, banii obținuți prin ADI Ialomița vor fi folosiți pentru achiziționarea unui buldoexcavator cu care va fi dotat serviciul voluntar pentru situații de urgență din localitate. Acesta este cel de-al doilea proiect pentru care primăria Traian a obținut finanțare de la Consiliul Județean. Primul a fost finalizat în această vară și a constat în realizarea unui teren de sport multifunctional.

La Buești, cei peste 155.000 lei obținuți prin ADI Ialomița vor fi folosiți pentru reabilitarea frontului de captare din sistemul de alimentare cu apă al localității.

Pentru 2019, primăriile din județ au depus 28 de proiecte de interes local și județean, 23 dintre acestea fiind deja în derulare.

Celelalte 3 proiecte semnate prevăd modernizarea unui drum comunal la Miloșești, realizarea unui teren de sport multifuncțional la Coșereni și a unui loc de joacă la Andrășești. Perioadele de finalizare sunt cuprinse între 9 și 12 luni.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.