După primul tur, PNL aproape de victorie în Ialomița

Deși recunoaște că întotdeauna este loc de mai bine, Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, este mulțumit de rezultatele obținute de liberali la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie în județ. Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL, a câștigat în Ialomița în multe dintre localitățile conduse de primari PSD (12 NOIEMBRIE 2019).

Au existat însă și situații în care rezultatele la urne au fost slabe în comune cu edili liberali. Este cazul localităților Gheorghe Doja, Miloșești și Bărbulești.

Gheorghe Tinel le-a mulțumit tuturor alegătorilor care l-au votat pe Klaus Iohannis și a declarat că bătălia pentru turul II va fi una foarte grea în Ialomița.

Dezamăgit de prezența la urne la primul tur, președintele liberalilor ialomițeni se teme că numărul celor care vor alege să nu voteze în turul II va crește.

Liderul liberal le-a amintit ialomițenilor motivele pentru care pe 24 noiembrie ar trebui să-l voteze pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

Gheorghe Tinel a mai declarat că se așteaptă cât de curând schimbarea din funcție a prefectului și a subprefectului de Ialomița.

În Ialomița, Klaus Iohannis a obținut doar cu aproape 500 de voturi mai puțin decât Viorica Dăncilă, candidatul susținut de PSD.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.