Scandal pe uliță la Sudiți

Este scandal într-o localitate din Ialomița. Primarul acuză o consilieră locală că a ocupat ilegal o uliță. Edilul spune că femeia a construit un gard din piatră pe domeniul public și că a inclus drumul sătesc în propria ogradă. De cealaltă parte, consiliera locală se apără și susține că are documente care dovedesc că a cumpărat terenul de casă cu tot cu uliță.

Scandalul a izbucnit în localitatea Sudiți, după ce alesul local a început să-și ridice în jurul gospodăriei un zid de piatră. Primarul și-a amintit atunci că în zonă exista o uliță, așa că a început verificările. Ulița lungă de 54 de metri și lată de aproximativ 5 metri figurează în planul cadastral al localității.

Acte are si consiliera locală acuzată de edil că a ocupat fără drept domeniul public. Femeia spune că a cumpărat terenul cu tot cu uliță de la fostul proprietar. Mai mult chiar, alesul local are acte și pentru locul unde ducea în trecut fostul drum sătesc.

Localnicii își amintesc că în urmă cu foarte mulți ani, ulița cu pricina asigura accesul unui sătean în gospodăria sa. După moartea acestuia însă, familia Bodeanu a cumpărat de la moștenitorii lui și casa și terenul respectiv, așa că acum ulița cu pricina ar fi dus în grădina de legume a consilierei locale.

În timp ce primarul o acuză pe consiliera locală de ocuparea abuzivă a domeniului public, femeia spune că totul este doar o răzbunare politică. Ambele părți au apelat la instanță pentru a lămuri situația.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.