Peste 60 de elevi olimpici, premiați la Fetești

Peste 60 de elevi cu performanțe deosebite la concursurile și olimpiadele școlare din zona Fetești au fost premiați de Consiliul Județean Ialomița în cadrul programului care sprijină excelența în educație. Alături de elevii olimpici au primit diplome și dascălii care i-au îndrumat. Trei licee și o școală generală din Fetești și un liceu din Țăndărei s-au remarcat la competițile școlare anul trecut (3 DECEMBRIE 2019).

Cele mai bune rezultate le-a avut Liceul Teoretic “Carol I”, cu 22 de elevi olimpici la discipline precum matematica, informatica, limba română sau engleză, dar și la șah.

Au urmat apoi elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială “Aurel Vlaicu”. De la această școală, 20 de elevi au reușit să obțină performanțe deosebite în anul școlar trecut.

Pe podium s-au aflat și elevii de la Liceul Teoretic “Paul Georgescu” din Țăndărei.

Lista a fost completată cu Liceele tehnologice de Industrie Alimentară și “Anghel Saligny” din Fetești care au obținut performanțe la disciplinele de profil.

Gala premiilor de excelență se află la a patra ediție. Numărul elevilor premiați a crescut în fiecare an, ca urmare a interesului pentru performanță manifestat de școlile din Ialomița.

Premierea elevilor și a profesorilor olimpici s-a făcut în prezența autorităților locale și județene. Primarul din Fetești le-a vorbit elevilor despre investițiile realizate în școlile din municipiu , ca suport al unor rezultate școlare performante.

Valoarea totală a premiilor acordate școlilor din zona Fetești a fost de aproape 28.000 lei.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.