Veteranii de război, vizitați din nou de președintele C.J. Ialomița

Veteranii de război din Ialomița au fost vizitați de sărbători de președintele Consiliului Județean Ialomița. Victor Moraru a mers în localitățile din județ pentru a le aduce un omagiu personal celor care și-au riscat viața pe front pentru țară. Președintele a stat de vorbă cu veteranii, s-a interesat de sănătatea lor, le-a ascultat povestirile din tranșee și le-a oferit câte 1.500 de lei.

Stelian Ungureanu are 97 de ani și este din Traian.Buniculși-a depănat bucuros aminitirile de pe front, deși multe dintre ele sunt încă dureroase.
Pe Stelian Stănescu, președintele Consililului Județean l-a vizitat la căminul de bătrâni de la Balaciu, care de câțiva ani este casă pentru veteranul de război.

Dumitru Alexe a stat pe front peste 4 ani. Este din Gheorghe Doja și de curând a împlinit 100 de ani. A făcut războiul la transmisiuni, a fost rănit pe front și apoi decorat pentru curajul său.

Veteranul centenar le-a mărturisit oaspeților săi secretul unei vieți lungi și sănătoase.

Este pentru al doilea an când Consiliul Judetean Ialomița i-a răsplătit pe foștii combatanți din cel de-al doilea război Mondial cu plachete omagiale și premii în bani.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.