Case în dar de la Gigi Becali

Trei familii nevoiașe din Ialomița au primit un dar neașteptat din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB le-a dăruit câte o casă și le-a oferit sprijin financiar. Două dintre familii au câte 6 copii, iar a treia, 9. Toți locuiau în case vechi, cu una sau două camere, cu pereții crăpați și fără lumină electrică.

Cele trei familii locuiesc în localitatea Adâncata. Darul lui Gigi Becali le-a schimbat viața celor 21 de copii sărmani. Nevoiți să trăiască în sărăcie, de pe o zi pe alta, fără nicio speranță că într-o zi le va fi mai bine, cele trei familii au avut parte de o adevărată minune. Casa în care locuia Adriana și cei 6 copii ai ei începuse să se dărâme. Pentru că niciodată nu erau bani, n-au avut cum să o repare, iar locuința risca să se prăbușească peste ei.

Atunci când nu mai aveau nicio nădejde au primit vestea că se vor muta în casă nouă. Pe lângă locuință, Becali le-a dăruit și zece oi ca să aibă cu ce se întreține.

Altă familie, altă poveste impresionantă de viață. Victorița Șerban are 50 de ani și 9 copii pe care i-a crescut cu greu. Soțul a muncit cu ziua prin sat ca să le pună seara o pâine pe masă. Când una dintre fete a împlinit 19 ani a avut parte de surpriza vieții ei. Patronul FCSB i-a dăruit o casă, unde să locuiască împreună cu cele 4 surori ale sale. Recunoscătoare, mama îi mulțumește printre lacrimi lui Gigi Becali pentru gestul său.

Cei 6 copii ai familiei Olaru locuiau într-o casă mică și fără curent electric. Pentru că nu era suficient spațiu erau nevoiți să doarmă mai mulți într-un pat. Acum locuiesc într-o casă nouă, cu electricitate și sobe în fiecare încăpere.

Gestul lui Gigi Becali este un sprijin și pentru autoritățile locale.

Recunoscătoare, cele trei familii îi mulțumesc lui Gigi Becali pentru ajutorul nesperat și se roagă pentru sănătatea lui.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *