Trei proiecte finalizate la Săveni și Sudiți prin A.D.I. Ialomița

Localitățile din Ialomița fac noi progrese pe drumul modernizării. Începutul anului 2020 aduce pentru două din comunele județului finalizarea unor proiecte care îmbunătățesc modul de viață al locuitorilor. La Săveni autoritățile locale au reușit să modernizeze iluminatul public. În satele comunei au fost instalate 238 de lămpi stradale, care vor aduce importante economii la bugetul local și vor crește gradul de confort și de siguranță al localnicilor.Finanțarea s-a realizat de Consiliul Județean prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

În localitatea vecină, la Sudiți, două proiecte finanțate prin ADI Ialomița, au fost finalizate: un teren de sport și o stradă asfaltată.Terenul de sport multifunctional va fi folosit de copiii și tinerii din localitate și a fost inaugurat în prezența președintelui Consiliului Județean Ialomița.

Tot prin ADI Ialomița, autoritățile locale au modernizat o stradă. Proiectul are o valoare de peste 326.000 lei din care 200.000 lei sunt bani de la Consiliul Judetean.

În cei doi ani de existență, prin ADI Ialomița au fost finanțate 49 de proiecte ale autorităților locale din județ.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.