Cei trei copii din Fetești rămași orfani, luați în plasament de un medic

Cei trei frățiori din Fetești, rămași orfani după ce mama lor a născut acasă, vor fi crescuti de un medic. Micuții vor fi dați în plasament, însă nu vor fi despărțiți. Cel mai mare dintre frați, un băiețel de numai 7 ani, și-a salvat sora nou născută. El a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că mama lui a murit. Femeia în vârstă de 40 de ani și-a ascuns sarcina și a ales să nască acasă. Așa a procedat și când l-a adus pe lume pe Edi, băiețelul de 2 ani, doar că de data asta a plătit cu propria viață. A apucat să taie cordonul obilical și să înfășoare fetița într-o pătură. A făcut hemoragie internă și s-a stins.

Femeia, care avea un handicap locomotor, locuia împreună cu cei mici într-o garsonieră fără apă, căldură și electricitate. Cu toate aceste, copiii erau îngrijiți și educați, erau singura ei comoară.

Cei trei frățiori sunt în continuare la spitalul din Fetești. Povestea lor a mișcat inimile a zeci de oameni care au venit să le ofere alimente, imbrăcăminte și încălțăminte. Și cadrele medicale s-au atașat foarte repede de micuți.

Surioara lor este la incubator. A fost adusă în stare de hipotermie. Acum este bine , iar medicii și asistentele i-au găsit chiar și un nume.

Cei doi frățiori și sora lor nu vor fi despărțiți. Pentru că nimeni din familie nu îi dorește, vor fi dați în plasament.

Copiii vor fi consiliați psihologic și vor urma un program de terapie.

Social, Stiri