Campionatul național de fotbal al fermierilor a debutat la Slobozia

Campionatul Național al Fermierilor, o inițiativă a agricultorilor din Ialomița. Competiția a fost organizată cu ocazia desfășurării la București a Camionatului European de Fotbal și reunește 32 de echipe formate din fermieri, membri ai Asociației Producătorilor de Porumb din România. Primele confruntări au avut loc la Slobozia. Prima etapă a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului ministru al agriculturii Decebal Traian Remeș, care a încetat din viață pe 14 februarie. Încrezători în victorie, fermierii au demonstrat că se pricep nu doar la agricultură, ci și la sport. La Slobozia au fost jucate primele 6 meciuri din acest campionat între echipe de agricultori din Ialomita și Călărași.

Primul meci s-a desfășurat între echipele Elsit și Spartani. Încurajați de președintele APPR, Nicolae Sitaru, jucătorii de la Elsit au reușit să obțină victoria după 30 de minute de joc.

În cel de-al doilea meci s-au confruntat echipele Ialomița și Agrochirnogi și s-a încheiat la egalitate cu 2 la 2. A fost nevoie de lovituri de departajare , care au adus victoria jucătorilor din județul Călărași.

Celelate meciuri de etapă se vor desfășura la Timișoara, Brăila , Iași și Constanța, care va găzdui și marea finala la sfârșitul lunii mai. Câștigătorii competiției vor primi drept premii bilete la un meci Euro 2020 de pe Național Arena.

Eveniment, Sport, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.