Voluntari pentru o comună curată

Zilele frumoase de început de primăvară au fost momentul potrivit pentru elevii de la Școala din localitatea Mihail Kogălniceanu pentru a începe curățenia în comună. Hotărâți să facă din satul lor cea mai frumoasă localitate din județ, micii voluntari s-au înarmat cu mănuși și saci din plastic și s-au pus pe treabă. Organizați în două grupuri, copiii au străbătut fiecare stradă și au adunat toate gunoaiele pe care le-au găsit aruncate pe spațiul verde sau în șanțurile de pe marginea ulițelor.

Voluntari au fost elevii din clasele a V a și a VI a de la școala din localitate, care au vrut să le dea oamenilor un exemplu de civism și implicare în viața comunității.

Alături de micii voluntari s-au aflat și autoritățile locale, care au oferit copiilor mănușile și sacii în care au fost colectate deșeurile adunate de pe străzi.

A devenit o tradiție ca elevii de la școala din com. Mihail Kogălniceanu să participe la curățenia de primăvară. În fiecare an, copiii devin ajutoare de nădejde ale autorităților locale și sunt mândri să aibă o comună frumoasă și curată.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.